Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Yhteystiedot Vinkit Blogi

Aarrejahti 2016 | LiikeImpulssi

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Aarrejahti 2016


Kaikki aarteet löydetty.
Lohdutuspalkinnon saajaan otettu yhteyttä.
Onneksi olkoon voittajille!


LiikeImpulssi järjestää 10.5.2016 Unelmien Liikuntapäivänä Aarrejahdin. Palkintoina on LiikeImpulssin 2x kortteja. Kortteja on jaossa noin 10 kappaletta ja ne on piilotettu ympäri Tamperetta. Saat vinkkejä palkintojen paikoista kuvina sekä teksteinä blogin, instagramin, twitterin sekä facebookin kautta. Tällä sivulla on koottuna kaikki #liikeimpulssinaarrejahti merkinnät. Blogitekstistä LiikeImpulssin aarrejahti 2016! löydät kaikki, sekä kuva- että tekstivinkit.

Miten voin osallistua?
Ohjeet osallistumiseen löydät tältä sivulta sekä LiikeImpulssin blogista (ja insta, twitter, fb). Seuraa vinkkejä, arvaa paikka ja lähde etsimään.

Mitä saan palkinnoksi?
2x sarjakortit eli palkinnot on piilotettu ympäri tamperetta. Löytäjä saa pitää kortin tai lahjottaa eteenpäin jos ei itse tarvitse. Kortti on voimassa vuoden 2016 loppuun asti kaikilla LiikeImpulssin tunneilla. Katso tämänhetkinen tuntitarjonta aikataulusta.

Kuka voi osallistua?
Kaikki. Voit yrittää etsiä niin monta palkintoa kuin haluat. Sinun ei tarvitse olla kirjautuneena ym. somepaikkoihin. Sinulla ei tarvitse myöskään olla mukana aarrejahdissa puhelinta millä pääsee nettiin, mutta se auttaa huomattavasti aarrejahtia. Voit lähteä itse etsimään tai lähettää jonkun toisen.

Mikä vinkki?
Vinkki on kuva, teksti tai näiden yhdistelmä. Se julkaistaan 5.5.-10.5.2016 netissä #liikeimpulssinaarrejahti tagilla. Kaikki #liikeimpulssinaarrejahti tagilla merkityt kuvat näkyvät tällä sivulla yhteen koottuina sekä kaikki vinkit blogikirjoituksessa. Vinkissä lukee: VINKKI: AARRE (nro). Numero kertoo mikä aarre on kyseessä. Vinkit ovat ensin vaikeampia. 10.5. kuitenkin vinkit helpottuvat huomattavasti jolloin ensin hoksannut ja paikalle ehtinyt vie voiton.

Haluan osallistua aarrejahtiin, mutta en tee palkinnolla mitään.
Voit silti osallistua. Etsi aarre. Ota se mukaan ja lahjoita eteenpäin tai jätä aarre sinne mistä sen löysitkin. Saat itse päättää kerrotko löytäneesi aarteen tägäämällä someen #liikeimpulssinaarrejahti, paljastatko löytöpaikan toisille vai annatko vain epämääräisen ohjeen siitä mistä aarre löytyi.

Entä jos en löydäkään mitään?
Ei hätää! Kilpailun aikana, tägäämällä someen kuvia ja tekstejä #liikeimpulssinaarrejahti hashtagilla, osallistut lohdutuspalkintokisaan. Lohdutuspalkinto on 2x sarjakortti. Lohdutuspalkinnon saa 1 tai 2 innokkainta aarteenetsijää. Innokkuutta mitataan yrittämisen määrällä. Tägää siis aarteenetsintääreissujen somekuvia #liikeimpulssinaarrejahti hashtagilla ja näe lohdutuspalkinto jo melkein hyppysissäsi!

Onko palkintoja vaikea löytää?
Riippuu siitä kuinka aikaisessa vaiheessa vinkkien antoa lähdet aarrejahtiin. Vinkit helpottuvat mitä lähemmäs Unelmien Liikuntapäivä tulee. Aarteet eivät ole vaarallisissa paikoissa joissa joutuisi kiipeämään korkealle tai tunkemaan itsensä ahtaaseen paikkaan. Ne ovat alle 2 metrin korkeudella maanpinnasta, eikä niitä tarvitse kaivaa syvältä. Aarteet on kuitenkin sijoitettu niin ettei niitä löydä kovinkaan helposti vahingossa.

Muista!
Olet itse vastuussa itsestäsi kulkiessasi Tampereen kaduilla, puistoissa, poluilla ja metsissä. LiikeImpulssi ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista harrastuksissa.

Miksi Aarrejahti?
LiikeImpulssin Aarrejahti on osa Unelmien Liikuntapäivää.
"Päivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up –päivä. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Haluamme saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen."
Haluan innostaa sinua, ystävääsi, perheenjäseniäsi, tuttaviasi ja kaikkia muitakin ulkoilemaan sekä liikkumaan juuri itselle sopivalla tavalla, leikkimielisen kilpailun myötä.

Onnea kisaan ja hyvää aarrejahtia!

HUOM! Blogitekstistä LiikeImpulssin aarrejahti 2016! löydät kaikki, sekä kuva- että tekstivinkit. Hashatit.com ei toimikaan täydellisesti vaan jättää osan tägimerkinnöistä hakematta. Katso siis blogista.