Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

Vinkit

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Vinkit

LiikeImpulssin YouTube kanavalta löydät erilaisia soittolistoja, mm. kuntotanssitunnilla käytettyjä biisejä, kahvakuulatreenivinkkejä, sekä tunnilla soitettuja musiikkeja ja tietysti myös kehonhuoltoliikkeitä.

LiikeImpulssin omien ladattujen videoiden soittolistan löydät myös Facebookista.

Pinterest, samoin kuin YouTube, on sekä LiikeImpulssin että muiden tahojen vinkkien iloinen sekoitus. Musiikkia, tanssia, treeniä, lihaskuntoa, venyttelyä ja rentoutusta.

Lasten jumpat
Blogista löydät lisäinfoa ja tarkennuksia nettisivuilla oleviin tietoihin. Blogi toimii yrityksen ajankohtaisten tietojen jakokanavana ja sieltäkin löydät tasaisesti laajenevan liikuntavinkkien osion venyttelystä lihaskuntoliikkeisiin. Blogista löytyy uusin kuntopiiriohjelma, menneet ja käynnissä olevat liikunnalliset haasteet sekä käynnit muiden tunneilla, eli liikuntakeskusvierailut.

Lopuksi tietysti vielä Instagram tili. Sekin on Pinterestin ohella sekoitus vähän kaikkea. Ajankohtaista, mennyttä sekä tulevaa, vinkkejä, työtä ja arkea. Ja jos mielestäsi LiikeImpulssin tunneista, treenistä tai innostamisesta liikkumaan ei ole vielä riittävästi postauksia, saattaa #liikeimpulssi odottaa lisäyksiä ehkä juuri sinulta!

P.S. Jos kaipaat lisävinkkejä lasten kanssa liikkumiseen, kannattaa kurkata Lastenjumppa sivustolle. Sieltä saat kaikenlaisia vinkkejä mm. jumppaliikkeistä leikkeihin ja kilpailuista loruihin.