Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

Hinnat

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Hinnat

Lue lisää sarjakortin merkintätavoista ja
riittävyydestä ulkotunneilla hinnaston alta.
1.9.2017 alkaen
(alv 10%)
Norm. (ale) [korttimerkintä]
1 tunti (45-75 min) 7€ (6€) [1]
½ tunti (30 min) 4€ (4€) [½]
1½ tuntia (90 min) 11€ (10€) [1½]
Ulkotunti (30-60 min)
(kesäkuukausina)
4€ (4€) [½]
5x kortti
(voim. 12kk)
33€ (28€)
10x kortti
(voim. 12kk)
60€ (50€)
20x kortti
(voim. 12kk)
110€ (90€)
1. kerta yhteystiedot lapulla Ilmainen
0-14 vuotiaat Ilmainen (aikuisten tunnit)
(ale) Opiskelijat, nuoret 15-17, varusmies- tai siviilipalveluksessa olevat, eläkeläiset, työttömät, äitiys-, isyys-, vanhempainrahaa tai kotihoidontukea saavat, omaishoitajat.


Lisää tietoa hinnoista ja maksukäytännöistä hinnat sekä Mistä liikuntatunnin hinta muodostuu? blogiteksteissä sekä tietoa käytännöstä tuntien kesto tekstissä. Voit sekoittaa eri maksutapoja. Esim. osa hinnasta liikuntasetelillä ja osa käteisellä tai verkkokauppaostona.

Verkkokaupassa voit maksaa luottokortilla tai pankkitunnuksilla ja sieltä löydät kaikki LiikeImpulssin kertamaksu- ja sarjakorttivaihtoehdot. Ota yhteyttä jos haluat maksaa virtuaalivaluutalla, esim. Bitcoin tai Steem.

smartum liikunta smartum kulttuuri tyky virikeseteli-ei smartum saldo polku tyky-online eazybreak edenred epassi sporttipassi Sporttipassin koodit bitcoin steemOhjaaja myy kortteja ennen tai jälkeen tunnin. Verkkokaupasta ostetun kortin saat ohjaajalta kun tulet tunnille. Mahdollisiin alennuksiin oikeuttava tosite esitettävä samalla. Jos tarvitset kuitin käteismaksusta, pyydä. LiikeImpulssi ei ole velvoitettu antamaan / tarjoamaan kuittia. Verkkokaupasta saat aina kuitin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

HUOM!
- Sarjakortti on voimassa 12kk ostohetkestä. Alennettu tai liikuntaseteleillä maksettu kortti on aina henkilökohtainen.
- Normaalihintaisella sarjakortilla (ostettu käteisellä tai laskulla) voit maksaa myös kaverisi käyntikerran.
- Alennushinnoissa näytettävä alennukseen oikeuttava todistus.
- LiikeImpulssi ei ota vastuuta tunneilla tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavat vapaa-ajan vakuutukset.

SARJAKORTIN MERKINNÄT
Ellei toisin mainita, sarjakorttiin merkitään yksi merkintä yhdestä 45-75 minuutin pituisesta sisäliikuntatunnista. ½ merkintä 30 minuutin tunnista sekä kesällä 45-60 minuutin pituisesta ulkotunnista. Jos siis käytät sarjakorttia vain ½ tunnin mittaisilla tunneilla tai ulkotunneilla, 10x kortti riittää 20 kertaa. Jos taas käytät korttia jatkuvasti niin että yhdellä kertaa korttiin tulee 1½ merkintää, riittää kortti 6 kertaa 1½ tuntia ja yhden 60 min. tunnin.

ALLE 15 VUOTIAAT LAPSET JA NUORET
Aikuisten tunteja ei ole suunniteltu alle 15 vuotiaille. Lapset ja nuoret ovat silti tervetulleita tunneille mukaan, mutta ovat ehdottomasti vanhemman vastuulla eikä pieni lapsi saa olla tunnilla ilman huoltajaa. Tunti on siis ilmainen alle 15 vuotiaalle.

KORTTI LAHJAKSI TOISELLE
Jos haluat ostaa LiikeImpulssin sarja- tai kausikortin lahjaksi toiselle, et voi maksaa korttia liikunta-, kulttuuri- tai kuntoseteleillä koska nämä ovat henkilökohtaiseen käyttöön. Voit maksaa käteisellä tai verkkokaupassa.

TARJOUKSET
Voimasssa olevat tarjoukset ja kilpailut mitkä saattavat vaikuttaa tunnin hintaan alentavasti.

YHTEYSTIEDOILLA ILMAISEKSI YHDELLE TUNNILLE
HUOM! Voit käyttää edun vain kerran. Ei käy kursseilla, työpajoissa tai tapahtumissa. Klikkaa kuva isommaksi, tulosta, täytä ja tuo ohjaajalle tunnille. Lapussa olevat yhteystiedot lisätään postituslistalle minkä kautta saat ajankohtaista tietoa LiikeImpulssin tunneista ja mahdollisista peruutuksista.

ilmainen 1. kerta