Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

LiikeImpulssi

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

LiikeImpulssi

LiikeImpulssista saat alkusysäyksen, liikkeet sekä syyn jatkaa ja tulla uudestaan takaisin. LiikeImpulssin keinot saada sinut liikkumaan ovat hyvin yksinkertaiset mutta toimivat: innostava musiikki, liikunnan ilo, kiva ryhmä ja energinen ohjaaja joka ottaa vastuun liikkeen määrästä, tahdista sekä jatkumisesta.

LiikeImpulssissa on tarjolla ohjattua ryhmäliikuntaa sekä kurssimuotoisia tuntikokonaisuuksia kaiken ikäisille. Niin aloittelijoille kuin liikuntaa aktiivisemminkin harrastaville. Perustunteja joissa ei mene sormi suuhun ja koreograafisempia, mutta silti helppoja tanssillisia tunteja missä lihasten lisäksi haastetaan aivot uusille urille.

Mm. aerobinen kuntotanssi, lihaskuntoa parantava kahvakuula sekä muokkaus ja liikkuvuutta lisäävät kehonhuolto ja venyttely antavat hyvän ja monipuolisen perustan kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitoon. LiikeImpulssin tunnit löydät kesäkautena sekä koulujen sisäsaleilta että ulkoa puistoista. Kevät- ja syyskausien aikana tunnit ovat sisäsaleilla eri puolilla Tampereella, mm. Lielahden koululla ja Tapiolassa.

Tutustu aikatauluun sekä tuntikuvauksiin. Hinnat sivulta löydät kertamaksujen ja sarjakorttien normaali- ja alennustaksat sekä hyväksytyt maksutavat. Lisää tietoa ohjaajista kuin myös liikuntapaikoista osoitteineen löytyy yhteystiedot sivulta. Viime hetken muutokset löydät Facebookista tai Twitteristä. Jos kaipaat liikuntavinkkejä löydät niitä YouTube ja Pinterest tileiltä.Huomaa että aikataulussa on myös tunteja mitkä eivät kuulu LiikeImpulssiin, mm. Ahjolan kurssit ja SportUnin tunnit. Nämä tunnit on merkitty harmaalla pohjavärillä. Harmaiden tuntien ilmoittautumis-, osallistumis- ja maksukäytännöt löydät aikataulusivun yllä olevista linkeistä.

LiikeImpulssin blogista löydät lisäinfoa ja tarkennuksia nettisivuilla oleviin tietoihin. Blogissa on mm. päivittyvä blogiteksti voimassa olevista tarjouksista, kilpailuista ja kursseista. Sieltä löydät myös tasaisesti laajenevan liikuntavinkkien osion. Lisäksi blogi sisältää pohdintaa yksityisyrittäjyydestä, freelancetyöntekijänä olosta ja tietysti liikkumisesta.

Jos kaipaat uutta, piristävää liikuntavaatetta, kurkkaa LiikeImpulssin (Insaneworks) designit T-paitakaupasta. Saatavilla on mm. urheiluvaatteita naisille, miehille ja laukkuja ja reppuja kaiken ikäisille. Lisäksi myös lasten ja vauvojen vaatteita sekä muita tuotteita kuten vaikkapa julisteita ja mukeja.

Tervetuloa tunneille!